KADROMUZ

Ali DERE - Okul Müdürü

Ali DERE

1985 yılında Ordu’nun Korgan ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokul eğitimini Korgan’da, lise eğitimini ise Samsun Anadolu İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 2004 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümüne yerleşti. 2008 yılında mezun oldu ve aynı yıl Gebze Dumlupınar Ortaokulu’nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak göreve başladı. Görev yaptığı zaman dilimi içerisinde yine eğitimine devam ederek sırasıyla;

2013 yılında Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünü yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu. Aynı yıl Kavram MYO Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik bölümünü tamamladı. 2017 yılında ise Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini, 2023 yılında Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisansını tamamladı.

2008 yılında öğretmen olarak göreve başlayıp pek çok okulda müdür yardımcılığı, müdür vekilliği, kurucu müdürlük ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. Bunlara ek olarak Adalet Bakanlığı tarafından yapılan arabuluculuk sınavını kazanarak bu alanda uzmanlık eğitimlerini tamamlamış ve aktif olarak arabuluculuk görevini de yürütmektedir.

             Tahsin Tarhan Ortaokulu okul müdürlüğü ile birlikte Çayırova Eğitim Bir Sen sendika başkanlığı ve Adalet Bakanlığına bağlı Arabuluculuk görevlerini de yürüten Ali DERE evli ve üç çocuk babasıdır..

0(262) 742 33 00
E-Posta